מערכת מתקדמת לשינוע מזון
.png)
במרכז הרפואי הרצוג נערכים לשילוב מערכת שינוע מזון מתקדמת המאפשרת שיפור ניכר ברמת המזון המוגש לחולה, ברמת הבקרה על המזון ובנוחות העבודה לצוות בית החולים.
-
בין יתרונות המערכת החדשה:
-
שליטה מלאה על תכנון סוג וכמות המזון המוגש לחולה.
-
מענה למנות מיוחדות – דיאטות למיניהן.
-
בקרה מלאה על איכות ובטיחות המזון.
-
גמישות והתאמה מלאה לשיטות בישול – "בשל והגש" או "בשל וצנן".
-
חיסכון בעלויות המזון והתפעול של צוות המטבח.
-
מענה לדרישות הכשרות וההפעלה בשבתות ובחגים.
-
שליטה ובקרה מרחוק וניתוח היסטורי של פעילות המערכת עד 30 יום לאחור.
Banners
דלג על Banners