מערכת מתקדמת לשינוע מזון

 
לדף תרומות לחץ כאןבמרכז הרפואי הרצוג נערכים לשילוב מערכת שינוע מזון מתקדמת המאפשרת שיפור ניכר ברמת המזון המוגש לחולה, ברמת הבקרה על המזון ובנוחות העבודה לצוות בית החולים.

  • בין יתרונות המערכת החדשה:
  • שליטה מלאה על תכנון סוג וכמות המזון המוגש לחולה.
  • מענה למנות מיוחדות דיאטות למיניהן.
  • בקרה מלאה על איכות ובטיחות המזון.
     
  • גמישות והתאמה מלאה לשיטות בישול "בשל והגש" או "בשל וצנן".
  • חיסכון בעלויות המזון והתפעול של צוות המטבח.
  • מענה לדרישות הכשרות וההפעלה בשבתות ובחגים.
     
  • שליטה ובקרה מרחוק וניתוח היסטורי של פעילות המערכת עד 30 יום לאחור.  
שינוע מזון
שינוע מזון

עבור לתוכן העמוד