ערב הוקרה לד"ר ז'אק אייזנברג

25/06/2015
ערב הוקרה לדר זאק אייזנברג
ערב הוקרה יוצא דופן נערך ב-25.6.15, לכבוד ד"ר ז'אק אייזנברג, מנהל מרפאת הילדים במרפאה הקהילתית לבריאות הנפש, במרכז הרפואי הרצוג. באולם מלא מפה לפה, התכנסו חברי הנהלת המרכז הרפואי, קולגות, חברים ובני משפחה, לציין 30 שנות עבודה של ד"ר אייזנברג במרפאה.
ד"ר יחזקאל קן, מנכ"ל המרכז הרפואי, הודה לד"ר אייזנברג על תרומתו להקמה ופיתוח מרפאת הילדים וציין כי הקשר החזק בן 30 שנה השנה ימשך גם בעתיד. אורנה כהן, המשנכ"ל, הדגישה בדבריה את המקצועיות, היושר והמוסר הגבוה שמנחים את ד"ר אייזנברג בעבודתו לאורך השנים. פרופ' דוד גרינברג, מנהל המרפאה הקהילתית, ברך את ד"ר אייזנברג ועמד על  "ההנאה הגדולה לעבוד עם פסיכיאטר ברמה גבוהה כמוהו, איש מחקר, בעל ידע עצום שהיה דמות לחיקוי לכל מי שעבד אתו".

במהלך האירוע, שנערך תחת הכותרת: "השפעת הטיפול על המטפל", הציגו מטפלים מתחום בריאות הנפש שהודרכו ע"י ד"ר אייזנברג, את תרומתו המשמעותית להתפתחותם המקצועית ואיכות עבודתם. כולם ציינו ש"למדו רבות מהידע העצום שלו, חכמתו, אופק ראייתו וניסיונו והודו על התמיכה שגילה". בדבריו לבאי האירוע, סקר ד"ר אייזנברג את שלבי התפתחות מרפאת הילדים: המשימות הלא פשוטות בפניהם עמד כשקבל את ניהול המרפאה, הפרויקטים שקידם לאורך השנים ואנשי המקצוע שתרמו והשפיעו על עבודתו. לסיום, הודה במילים חמות לצוות המרפאה והנהלתה, להנהלת המרכז הרפואי הרצוג, למרצים באירוע, למארגני הערב ולמשפחתו. הערב הסתיים במופע אמנותי אנטראקטיבי.

עבור לתוכן העמוד